Informații despre investiție

Nume: MIRO OFFICES
Locație: București, România
Investitor: Baneasa Real Estate
Data realizării: 2020-2021
Constructor: Bogárt

Proiect

Clădirea de birouri MIRO OFFICES, situată chiar lângă DN1, legată printr-o conexiune directă cu centrul orașului și Aeroportul Internațional Henri Coandă este construită pe 5 nivele, cu o suprafață de închiriat de 23.692 metri pătrați și o parcare subterană dotată cu un sistem de parcare inteligent și o mulțime de stații de încărcare pentru mașini electrice.
Peste 10.000 de ancore mecanice R-HPTII-ZF au fost folosite cu succes pentru fixările care țin de siguranță, în beton fisurat și nefisurat, ce necesită rezistență seismică, dar și pentru aplicațiile care au nevoie de o rezistență ridicată la coroziune.
Produsele au fost utilizate pentru susținerea panourilor de perete cortină. Panourile sunt fixate de structura de rezistență a clădirii, aceasta fiind construită din montanți și traverse care susțin sticla, conectate pe bucăți.

Produse folosite

R-HPTII-ZF Supreme Vezi detalii

Galerie

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug și Baltic nu sunt proprietarii mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug and Baltic is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com