Fixare prin lovire

Alegeți produsul dorit

Diblu metalic cu fixare prin lovire

Atunci când aveți de făcut fixări în beton trebuie să vă asigurați că aveți la dispoziție accesoriile necesare pentru un montaj solid și rezistent. Astfel, este recomandată utilizarea unui diblu metalic cu fixare prin lovire, deoarece are proprietățile necesare de a rezista atât în timp, cât și unei presiuni semnificative pentru materiale dure cum este betonul.

Avantajul utilizării unui diblu metalic cu fixare prin lovire

În primul rând, un diblu metalic cu fixare prin lovire poate fi montat foarte ușor și vine într-o gamă largă de dimensiuni, astfel încât să poată fi utilizat în proiecte diverse. În plus, acestea pot fi zincate sau din inox și se pot utiliza la montajele în tavan sau alte zone vaste.

Unde se mai poate utiliza un diblu metalic cu fixare prin lovire?

Există mai multe materiale pentru care un diblu metalic cu fixare prin lovire este soluția ideală. Acesta poate fi utilizat la fixări în beton fisurat sau nefisurat, în piatră naturală sau în cărămidă. În plus, este ideal la proiectele care includ structuri din gipscarton.

Dibluri din plastic și metal pentru fixarea materialelor de izolație în toate tipurile de fațade ( ETICS, fațade ventilate, pereți cortină) și substraturi, cu instalare prin lovire

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că produsele Rawlplug au fost folosite la 563.000.000 km depărtare? Aceasta este distanța de la Pământ la craterul „Gale” marțian, unde cercetările sunt efectuate de roverul Curiosity, cu șuruburile Rawlplug DIN 7984. Misiunea roverului este de a afla dacă Marte este sau a fost potrivită pentru viață.

0