Fixări cadre din plastic

Alegeți produsul dorit

Gamă diversificată de dibluri pentru fixări cadre din plastic care necesită sarcini mici sau medii, în toate tipurile de substrat, în special pentru instalări de cadre și, respectiv, de profile metalice în fațadele ventilate.

Oferta cuprinde:

Diblu din plastic premium R-FF1, disponibil cu 2 tipuri de cap (hexagonal și înecat), precum și în 3 variante anticorozive diferite (oțel carbon, oțel carbon cu straturi multiple Zink Flake și oțel inoxidabil A4), fiind aprobat pentru aplicații în substraturile A, B, C și D.

Diblu din plastic premium pentru adâncime redusă R-FFS cu cea mai mică adâncime de ancorare de pe piață (doar 40 mm în beton), asigurând parametri înalți de rezistență în toate materialele din clasele A, B, C și D. Produs cu rezistență ridicată la temperaturi ridicate în condiții de incendiu, confirmate până la 90 de minute în beton.

De asemenea, Baltic Invest ofera o gama diversificată de dibluri universale pentru toate tipurile de fixări cu sarcini mici.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că sistemele de izolare pentru acoperișuri Rawlplug sunt utilizate în fiecare an pentru a atașa peste 8 milioane de m2 de izolație la acoperișurile plate?

0