Şaibe și piulițe

Alegeți produsul dorit

Șaibe plate și piulițe

Șaibele plate și piulițele sunt esențiale pentru sistemele care vor să asigure o îmbinare solidă și rezistentă. Acestea sunt materiale de metal care nu trebuie să lipsească din trusa unui profesionist și pot fi folosite atât la proiectele complexe, cât și la diferite sarcini casnice.

Cum se utilizează piulițele?

Piulițele sunt piese metalice folosite pentru a realiza îmbinări manevrabile. Acestea asigură o fixare solidă și pot fi demontate atunci când îmbinarea nu mai este necesară. Cu ajutorul găurii centrale, piulița asigură rezistența necesară îmbinării, iar partea exterioară ajută la menținerea și susținerea unei presiuni semnificative.

Cum se utilizează șaibele plate?

La orice îmbinare este nevoie de un element care să asigure protecția între piesa care aplica presiunea și cea care o susține. Șaibele plate asigură o presiune de contact uniformă, acestea fiind discuri metalice ce se poziționează între piuliță și suprafața de contact unde se montează.

Va recomandam sa folositi  șuruburi metrice cu rezistență mare la coroziune cu diferite tipuri de diametre, începând cu M6 până la M24, din oferta Baltic Invest

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că gama de ambalaje Rawlplug include un sistem atrăgător de pungi din plastic cu un design unic, un pachet B rigid format pentru a afișa produsele în poziție verticală, cutii din plastic elegante și durabile cu compartimente și Rawlplug Pachet Combo?

0