Spume, adezivi și etanşanţi

Alegeți produsul dorit

Spuma poliuretanică este un material sintetic, multifuncțional care se utilizează pentru montare, umplere, izolare termică sau fonică, etanșare, fixare sau lipire. Compatibilă cu majoritatea suprafețelor, spuma poliuretanică asigura o performanță mai bună de izolare termică în comparație cu alte materiale tradiționale.

Pentru a fi aplicată cu ușurință, spuma în formă lichidă este stocată în tuburi sub presiune. In momentul utilizării, flaconul trebuie agitat pentru ca întreg conținutul format din cele două substanțe componente diizocianat si poliol să se omogenizeze. Rezultatul este o spumă care se întărește în prezența umidității din aer și se expandează. Surplusul poate fi îndepărtat cu un cuțit sau cuter. Nu este toxică.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că utilizarea șaibei R-DB împreună cu șurubul R-WBT-ZN permite instalarea simplă și fără probleme a panourilor izolatoare și acustice pentru tavanele din beton - atât fisurate, cât și nefisurate? Nu sunt necesare unelte speciale, șurubul are o bucșă standard TORX T25. Nu este necesară lipirea bordului până la tavan.

0