Informații despre investiție

Nume: One Cotroceni Park
Locație: Bucureşti, România
Investitor: One United Properties
Data realizării: 2020-2022

Proiect

One Cotroceni Park este un complex rezidențial ce reprezintă cea mai mare dezvoltare de regenerare urbană din centrul Bucureștiului. Acesta beneficiază de zone verzi, piste de alergare în aer liber, trei parcări subterane, spații comerciale la parter, birouri mici la primul etaj, apartamente cu grădină la etajul al doilea și penthouse-uri moderne la etajele superioare.
Ansamblul rezidențial One Cotroceni Park a obținut pre-certificarea Green Homes din partea Romania Green Building Council, care se acordă unei dezvoltări imobiliare aflate în faza de execuție. Complexul a trecut cu succes printr-o serie de verificări și simulări și a obținut pre-certificarea prin asumarea și întrunirea criteriilor și obiectivelor de performanță energetică și responsabilitate față de mediu.
Pe lângă partea rezidențială, One Cotroceni Park cuprinde și trei clădiri de birouri, proiectate și dezvoltate conform celor mai înalte standarde, având peste 70.000 mp dedicați spațiilor de birouri.
Peste 12.000 de produse R-HPTIIZF au fost utilizate cu succes la construcția clădirilor de birouri, dar și alte produse, precum RT-SDSR, RT-CDM, R-FF1. Toate acestea au fost folosite pentru susținerea elementelor de fațadă, pentru ancorarea consolelor pe beton, dar și pentru prinderea panourilor de sticlă.

Produse folosite

R-HPTII-ZF Supreme Vezi detalii
RT-SDSR Rebardrill Supreme Vezi detalii
R-FF1-K Supreme Vezi detalii
RT-CDM Premium Vezi detalii

Galerie

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug și Baltic nu sunt proprietarii mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug and Baltic is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com