Informații despre investiție

Nume: New Life Residence
Locație: Str. Someșului nr. 28, Cluj - Napoca, România
Investitor: Tonchievici Dan PFA
Data realizării: Proiect în derulare
Constructor: Hermann Bau AG & Splendid SRL

Proiect

Modern și exclusivist, New Life Residence este un proiect în curs de derulare, situat în Cluj-Napoca. Ansamblul este format din două subsoluri, parter și 4 etaje.
Fiind construit după cele mai înalte standarde de siguranță, echipa noastră de specialiști, împreună cu echipa dedicată, au ales produsele potrivite pentru acest proiect. Fixările au fost realizate utilizând peste 4200 de dibluri premium R-TFIX-8M pentru prinderea termosistemului fațadei ventilate. De asemenea, pentru montarea consolelor fațadei ventilate și fixarea profilelor de console, soluția optimă a fost utilizarea a peste 20.000 de produse din gama noastră de sisteme de fixare.
Toate produsele utilizate pentru construirea New Life Residence îi oferă o siguranță crescută, acestea ajutând la finalizarea cu succes a acestui ansamblu rezidențial.

Produse folosite

R-TFIX-8M Supreme Vezi detalii
R-KWL Premium Vezi detalii
OC Premium Vezi detalii
R-FF1-K Supreme Vezi detalii
R-FFS-K Supreme Vezi detalii

Galerie

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug și Baltic nu sunt proprietarii mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug and Baltic is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com