Informații despre investiție

Nume: Ghimbav Residence
Locație: Ghimbav, România
Investitor: NYM HOUSE
Data realizării: 2018 - prezent
Constructor: NYM HOUSE

Proiect

Așa cum îi spune și numele, Ghimbav Residence este situat în localitatea Ghimbav din județul Brașov și este alcătuit din 250 de case și 144 de apartamente, complexul întinzându-se pe o suprafață de peste 20.000 de mp.
Adresându-se în principal familiilor, complexul beneficiază de multe facilități, astfel că, în curtea ansamblului rezidențial este amenajat un loc de joacă pentru copii, un parc de recreere și un teren de sport.
Ansamblul rezidențial a fost construit la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Astfel, Baltic Invest a livrat o cantitate de peste 40.000 de dibluri universale din plastic cu cui KI-10 și peste 2.000 de ancore expandabile R-XPT care au fost utilizate la fixarea materialelor termoizolante și la fixarea gardurilor pentru casele proiectate.

Produse folosite

R-XPT Premium Vezi detalii
KI-10 Premium Vezi detalii

Galerie

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug și Baltic nu sunt proprietarii mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug and Baltic is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com