Informații despre investiție

Nume: Donath Park
Locație: Str. București nr. 4, Cluj - Napoca, România
Investitor: Imowork Invest
Data realizării: Proiect în derulare
Constructor: Boom Expert Construct

Proiect

Donath Park este un ansamblu rezidențial premium care respectă cu strictețe standardele înalte de construcție și care îmbină confortul cu inovația. Clădirea are o structură prietenoasă, cu 2 niveluri de parcări subterane, un spațiu comercial la parter, 5 etaje și un etaj retras, mai exact 17 apartamente de 2 și 3 camere.
Construirea ansamblului rezidential se află în derulare, produsele Baltic Invest reprezintă elemente esențiale pentru demarare lucrărilor. Așadar, pentru realizarea elementelor structurale s-au utilizat ancore chimice R-KEXII, dar și o gamă variată de produse, precum R-RPP-45, RT-SDSR, R-LX, RT-CDM, RT-MAXA și RT-MAXT, care au fost soluția optimă pentru fixarea altor elemente necesare construcției.
Ancorele chimice au fost folosite pentru ancorări structurale, pentru injectări în piloți și pereți mulați, dar și pentru conectarea armăturilor la plăcile pe sol, planșee și planșee parter. Produsele noastre sunt utilizate cu succes datorită ușurinței cu care se montează, iar colegii noștri oferă sprijin permanent pe durata desfășurării proiectului!

Produse folosite

R-KEX II Supreme Vezi detalii
RT-SDSR Rebardrill Supreme Vezi detalii
RT-MAXA Supreme Vezi detalii
RT-MAXT Supreme Vezi detalii
RT-CDM Premium Vezi detalii
R-RPP-45 Premium Vezi detalii

Galerie

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug și Baltic nu sunt proprietarii mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug and Baltic is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com