Informații despre investiție

Nume: Centrul Logistic Lidl Cernica
Locație: Cernica, România
Investitor: Lidl Romania
Data realizării: 2019-2022
Constructor: Concret Construct A.g

Proiect

Lidl România, prezent pe plan local cu o rețea de circa 270 de magazine, a demarat un nou proiect pentru construirea celui de-al șaselea depozit propriu, în apropierea Bucureștiului, la Cernica.
Hala logistică, ce are 2,12 m înălțime și o suprafață de aproximativ 75.000 mp, include și 3 clădiri adiacente, toate construite cu ajutorul a peste 30.000 de produse furnizate de Baltic Invest.
Printre sistemele de fixare folosite, se numără: ancore chimice R-KER II - utilizate pentru realizarea stâlpilor de zidărie, ancore epoxidice R-KEX II - folosite pentru construirea elementelor structurale ale bazinului de retenție a apei, Talere din polipropilenă R-GOK, șuruburi pentru tablă R-WX-T și șuruburi cu filet dublu R-WBT – ce au reprezentat soluția optimă pentru realizarea termoizolației pe acoperiș și șuruburi autoforante R-ONR și R-OTR - utilizate pentru fixarea panourilor sandwich ai pereților exteriori și interiori.

Produse folosite

R-KEX II Supreme Vezi detalii
R-KER II Supreme Vezi detalii
R-GOK Supreme Vezi detalii
R-WX-T Supreme Vezi detalii
R-WBT Premium Vezi detalii
R-OTR-63/70 Supreme Vezi detalii
R-ONR-55/63 Supreme Vezi detalii

Galerie

* Numele clădirilor sau construcțiilor, și de asemenea pozele în care sunt prezentate pot fi înregistrate ca mărci comerciale pe numele terților. Rawlplug și Baltic nu sunt proprietarii mărcilor comerciale menționate și nu revendică niciun drept asupra acestora. Informațiile și materialele publicate provin din www.rawlplug.com

* Names of the buildings or engineering constructions as well as pictures presenting them may be registered as trademarks in the name of third parties. Rawlplug and Baltic is not an owner of said trademarks and claims no rights thereto. The published information and materials come from www.rawlplug.com