Șuruburi autoforante pentru tablă

Alegeți produsul dorit

Șuruburile autoforante sunt uneori cunoscute sub numele de șuruburi pentru tablă. Fabricate din oțel carbon sau oțel inoxidabil, cu rezultate excelente pentru construcțiile exterioare, acestea pot fi identificate prin punctul ascuțit al burghiului care este proiectat pentru o varietate de aplicații precum fixarea metalului pe metal și a metalului pe lemn.

Șuruburile autoforante nu necesită o gaură pilot, ceea ce accelerează timpul de instalare și scade costul și necesitatea burghielor suplimentare, acestea devenind alegerea ideală atunci când vine vorba despre construcția de clădiri metalice. Disponibile într-o gamă largă de modele și dimensiuni pentru a răspunde tuturor standardelor recunoscute din industrie, acestea variază de obicei între 4,8 mm și 6,3 mm.

Ca regulă generală, cu cât este mai mare diametrul șurubului, cu atât este mai groasă cantitatea de oțel pe care o pot fora. De obicei, șuruburile autoforante sunt utilizate în aplicații de gabarit ușor, dar în oferta Baltic Invest puteți găsi, de asemenea, și șuruburi care găuresc până la 6 mm de oțel. Toate șuruburile noastre vin în varianta cu sau fără șaibe EPDM.

filtrarea nu a returnat rezultate

Știați că?

Știați că echipa noastră de ingineri în construcții și mecanice din cadrul Departamentului tehnic procesează anual mai mult de 1.500 de întrebări din peste 20 de țări din întreaga lume? Mai mult de 70% din întrebări se referă la calculele specifice de proiectare efectuate de proiectanți și contractori.

0